O nama

Tvrtka Inea je osnovana 2000. godine, te se izvorno bavila pretežno fluorescentnom rasvjetom. S usavršavanjem iskustva u proizvodnji kao i s nabavom modernijeg proizvodnog pogona otvorila se i veća mogućnost proizvodnje arhitektonske rasvjete.

Upravo arhitektonska rasvjeta je danas osnovna odrednica našeg budućeg razvoja te su učinjeni golemi napori u razvoju novih, prepoznatljivih proizvoda koji svrstavaju Ineu uz bok mnogih europskih proizvođača slične rasvjete. Za razliku od mnogih drugih proizvođača, Inea svakodnevno ispunjava nove i često vrlo specifične zahtjeve svojih klijenata glede dizajna i izvedbe svjetiljaka, što znači konstantno širenje osnovnog asortimana.

Inea usko surađuje sa svojim klijentima, a prema njihovim željama i potrebama, nudi mogućnost da se sve ideje, kreacije i vizije zajedničkim snagama pretvore u stvarnost - stvarnost koja će naglasiti arhitektonska rješenja u prostoru, te isti učiniti udobnim, oku ugodnim, a samim time podići dobro raspoloženje za rad i boravak u radnom ili bilo kojem drugom okruženju. Svjetiljke proizvedene prema posebnim zahtjevima kupca, npr. zahtjevom za posebnim oblikom, dimenzijom, snagom ili posebnom bojom, često su unikatne i neponovljive, te krase prostor u kojem su implementirane.

© 2020 INEA | Arhitektonska rasvjeta | LED rasvjeta